sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Paperista taas

Paperi on minusta melkeinpä mukavin askartelumateriaali. Sen työstämiseen ei tarvi kummoisia välineitä, ja se taipuu hyvin moneen muotoon. Olen ostellut ja tulostellut kaikenlaista mukavaa värkättävää vaikka kuinka paljon, ongelmana ei siis ole materiaalin puute, vaan pikemminkin sen runsaus.
 Sain eilen näperreltyä kesällä hankkimistani Minihalin printeistä lyhdyn, ja kaksi purnukkaa.
Tänään värkkäsin karusellin, johon olen joskus saanut tulostetun printin ystävältäni Jaanalta, jonka blogissa ( Tekemisen Taikaa) kannattaa myös vierailla. Olen tehnyt samanlaisen karusellin aiemminkin, mutta annoin sen lahjaksi kamulleni Eevikselle, jonka blogia (Evarian minijutut) telle myös mainostan.
Sain eilen valmiiksi myös uuden pussukan kännykälleni. Virkkasin sen harmaasta puuvillalangasta ja lisäsin lopuksi vähän pitsiä ja nauhaa. Siitä tuli tuommoinen vähän romanttisempi pussukka tällä kertaa. Tässäpä sitten vielä kuva koko viikonlopun tähänastisesta saldosta. Seuraava värkkäily taitaa olla laskiaispullien teko, tai ainakin pieni konsultaatio, kun tytöt jo kuulostavat ryhtyneen hommiin. Mukavaa laskiaissununntain jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti